Cuma, Ocak 25, 2008

Cinnet

Bazı zamanlarda bazı şeyler normalde kızdırdığından daha fazla kızdırıyor beni. Ben bu durumlara kısaca “CİNNET” diyorum.

Sofi’nin Mim’indeki resimdeki kadın olmak istiyorum.
Resmi Sofi'den aldım ama sormadan umarım kızmaz

Tıkanan trafikte arabaların etrafını saran dilenci, satıcılar

Tv ve radyodaki 6’lı atyarışı reklamları

5 dakikalık yere sırf arabada olduğun için 45 dakikada gitmen

Trafik sıkışık olmadığı için işlerini yapamıyorlar

İşyerinde camdan baktığımda Tekfen Plaza’yla Fako binası önüne denk kısa bir mesafede değişen sayılarda insanların araçların arasında bir ileri bir geri yürüdüğünü görüyorum. Bir tane ufak çocuk, öğleden sonraları bir adam ve bir kadın ve başka adamlar. Adamın, omzuna halı gibi attığı bir çocuk. Bugün saydığımda tam 8 kişiydiler.

Neden polis bunları toplamaz, neden bunun yasağı yok?
CİNNET!!!!!

At yarışı pek çok aileyi batıran bir kumar değil mi? Öyleyse kumarhaneler niye yasaklandı Türkiye’de? At koşturacak bir evinizin olabilme ihtimalinin; at koşturacak evlerini aynı yöntemle kaybedenler sayesinde olduğunu düşünüyor musunuz?

Huysuz Virjin’i ahlak çocukların ahlakını bozucu olduğunu düşünenler, aynı çocukların at yarışı oynayarak zekalarının açılacağını ahlaklarının artacağını düşünüyor olsa gerek.
CİNNET!!!!!

Büyükdere Caddesi’nin bir tarafından diğer tarafına arabayla geçmek akşam trafiğinde tam 45 dakika.
CİNNET!!!!!!

1 yorum:

sofi dedi ki...

Yonca, bende yıllardır arabaları şöyle arkasından tekmelemek istiyorum, yani öyle bozmuşum kafayı trafikle!Çok az tv. seyrediyorum, o da değer bir şey varsa ve o mim kadınını zor frenliyorum :)Sevgiyle kal...