Çarşamba, Şubat 16, 2011

Posting time

Yazmak istemediğim zamanlarda imkansızlıkların arkasına saklanamiyim diye bi kötülük yaptım kendime!!!

Blogumu cep telefonumdan göndereceğim mailleri yeni bir yazı olarak yayınlamak için düzenlemeler yaptım.

Yani şu an bu satırları serviste telefonumun ekranında yazıyorum :))

Tabiki biraz daha meşakkatli ve sarsıntılı oluyo ama olsun...

Hoop! Şoför bey fazla sarsmayın. Arabada bebek var, pardon :-) yazar var

Artık böylece her zaman her yerden canlı yayın yapabilirim. Canlı yayın demişken bugün Grupanya'da 20 Tl'ye Zeyrekhane'de kahvaltı vardı. Sanırım bu gece yarısına kadar siz de alabilirsiniz. Kesinlikle kaçırılmayacak bi fırsat. Ama dikkat edin diğer kampanyaların aksine bu iki ay geçerli, satın alırken gösteriyor.

ilk hareketli yazıma burada son verirken, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden, bunların dışında kalanların yanaklarından öperim.

Ahh!

Çukura girdik :-D

5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba
Siteniz oldukça bilgilendirici ve başarılı bir site. Sitenizi google readera ekliyorum. Fırsat buldukça soru ve cevaplar ile sitenize katkıda bulunmaya çalışacağım.

Adsız dedi ki...

Merkese merhaba
Benim kullandigim firefox surekli cokuyor arkadaslar. Bu tarz sorun yasayan veya bu sorunun cozumunu bilen arkadaslar buradan yardimci olabilirlerse cok sevinirim.
Tesekkurler...

Adsız dedi ki...

Selamlar
internet explorerimi guncellemek istiyorum ancak bunu nasil yapacagimi bilemiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslar var mi acaba?
simdiden tesekkurler.

Adsız dedi ki...

Arkadaslar
Ben internete girmek icin firefox kullanmaktayim. Ancak firefoxda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.
Tesekkurler...

Adsız dedi ki...

Yardim Lütfen
Ben internete girmek icin firefox kullanmaktayim. Ancak internet explorerda birden cok sayfa actigimda firefox cokmekte. Bu tarz bir problemle karsilasan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim.
saolun...