Perşembe, Temmuz 03, 2008

Hafta içi Kaçamağı

Hep hafta sonu kaçamağı olacak değil ya; bi de hafta içi kaçamağı yapmak lazım diyenlere bir önerim var. Tarafımca bizzat denenmiş, memnun kalınmıştır.


Bu sene İDO Boğaz Hattı'ndaki Anadolu Kavağı seferlerine bir tane daha eklemiş. Akşam 19:00'da Eminönü'nden 19:15'de de Beşiktaş'tan kalkıyor. 20:30 gibi Anadolu Kavağı'na varıyor, 1,5 saatlik beklemeden sonra 22:00'de geri dönüyor. Aradaki zamanda balığınızı yer dondurmanızı da elinize alır vapura binersiniz.

Boğaz'ın rüzgarında, gece başka bir kimliğe bulunan İstanbul'u ve ışıklarını seyreder, dertlerinizi de denizin köpüklerine atıp huzurla evinize dönersiniz.




Bu vapuru sevmeniz için bir başka neden de sakin olması. Seferlerden henüz fazla kimsenin haberi olmamasından mıdır bilinmez, toplasanız 50 kişi ancak vardı koskaca vapurda. Oysa gündüz saatlerinde güzel bir yer bulunca kaybetmemek için yerinizden bile kıpırdamazsınız.

Şu sıcak gecelerde şiddetle tavsiye ederim :)

4 yorum:

Marifetane hobi dedi ki...

Yüce Allahın, Sevgisi..Bereketi..Saadeti..Şefkati..Merhameti..Adaleti..Mağfireti..Rahmeti üzerinize olsun..Kandilin mübarek olsun sevgili arkadaşım..

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

süper ya çok eğlenceli gözüküyor,benimde çok canım kaldı;)

Sıdıka dedi ki...

Ayyy süper birşey bu...Bayıldım resmen. Zaten deniz ve balık benim hayatımda vazgeçemeyeceğim bir ikilidir.

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

elbistanlı kandil mesajın için teşekkür ederim.

Zilsiz Zarife, Sıdıka kesinlikle tavsiye ederim. Hatta haberleşip hepimiz aynı vapurda olalım. Birbirimizi hiç görmemiş olsak da aynı vapurda buluşmak keyifli olabilir. Ne dersiniz? Haber salalım herkese:)