Salı, Temmuz 29, 2008

Afrodisias Antik Kenti

Blogumun sessiz takipçilerinden sevgili arkadaşım Dilek, haftasonu Aydın'daydı. Başka bir amaçla gitmiş olsa da Aydın'a, o da benim gibi her fırsatı her koşulu keşfetmek yeni şeyler görmek için değerlendiren birisi olduğundan Afrodisias Antik Kenti'ni de gezmiş.

Çektiği fotoğraflar gördüklerinin yanında hafif kalır ama bir kaçını da sağolsun bizimle paylaştı. Şüphesiz ilkbaharda muhteşem olur oralar fikrinde birleştik. Belli mi olur baharda bakmışsınız Afrodisias'ta biz :)




Teşekkürler Dilek :)

Afrodisias hakkında daha fazla bilgi için http://www.aphrodisias.info/

2 yorum:

Sanem dedi ki...

Sağol paylaştığın için sevgili Yonca. Ben söylemeden geçemeyeceğim, hani kendini yazdığın yazıların vardı ya, tadından yenmeyen, öyle yazmayacak mısın artık? :) Sevgiler..

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

Sevgili Sanem, öyle deme. beni kalbimden vuruyosun. Ben de yazmak istiyorum o yazılarımdan ama bu aralar konsantre olamıyorum. Yoksa ben de çok yazmak istiyorum. Geçenlerde bi şeylere bakarken eski yazılarımı okudum da, hakkaten bunları ben mi yazmışım dedim.

Daha bu sabah düşünüyordum, blogumu okuyanlar eski yazdıklarımı okumamışlardır bi şekilde onları da tekrar göstersem diye.

Bi fikrim var, bi bak bakalım beğenicek misin?

sevgiler