Pazartesi, Ekim 31, 2005

Müziğim

Müzik ruhun gıdasıdır sözü çok kalıplaşmış gibi gelse de insana; gerçekliği tartışılmaz. Bazen kafanızda binlerce düşünce parçacığı birbirine çarparak kendine yol bulmaya çalışırken; siz trafiği nasıl idare edeceğinizi bilemezken duyulan bir müzik sesi herkesin yerini bulmasını sağlar. Soluksuz kaldıktan sonra derin bir nefesle rahatlamak gibi, tüm hücrelerin tazelendiğini hissedersin.

Herkes için farklı bir müzik, farklı bir beste vardır içindeki ritmle denk düşen. Bazen hüzünlü, bazen de çılgınca dans ettiren coşkulu bir şarkı olur.

Tüm haftasonu benim ritmimle buluşan bir albüm dinledim. Her ne kadar tümünü beğendiysem de; programlayıp üst üste defalarca dinlemekten keyif aldığım bir kaç şarkı var. Aşkların en güzeli, Dön diyemedim, Caruso...

6 yorum:

Ufuk Ilter dedi ki...

Yonca, sen beni sobeledin ya.. Ben yazmıştım kitap yazımı :). Savdım yani sıramı.. Ama dur bakiim sana hitaben bi yazı yazarım ben de..

Ufuk Ilter dedi ki...

Hıı diğer yandan.. Benim sitedeki konuk yazar etkinliğine katılmak istersen sevinirim.. Bütün yapmak gereken, bir alan başlığı tespit edip, 150 kelimeyi geçmeyen bir yazı göndermek.. Şeref duyarız, seviniriz.. Editörlük faaliyeti de yoktur :P kesme biçme falan.

hicanka dedi ki...

Merhaba kitaplarla ilgili bir mail atmıştım ama gelmediğini düşünerek kısaca:
En son aldığım: Önemli işlere öncelik-Stephan covey

En çok etkilendiğim dörtlü: simyacı,halvette 40 gün,kendini arayan adam,gezgin

Şu an okuduğum: gelin tacı-ataullah iskenderi

kaç kitabım var: şimdilik 350 civarı

Adsız dedi ki...

This is very interesting site...
Head office hilton hotels uk free animated strip poker game

Adsız dedi ki...

This is very interesting site...
Motorcycle and insurance chrysler concorde Republic western insurance employee surveys rv insurance carriers Oceanside california vacation rental Arkansas football camp wisconsin life insurance license renewal Data+recovery+maryland travel insurance Robert plank insurance ontario canada

Adsız dedi ki...

best regards, nice info »