Çarşamba, Nisan 06, 2011

Canlı Soyunma Odaları

Marmara Forum keşifleri devam ediyor...

Pazar günü canlı vitrin keşfimizden sonra şimdi de canlı soyunma odaları...



T.Box sıkıştırılmış pratik ve eğlenceli ürün konseptini biraz değiştirip normal ürünlerle yoluna devam ediyor. Ürün yelpazesine ve çeşitliliğine baktığımda Türkiye'den çıkacak bir H&M, Mango havası sezdim.

Spor kıyafetlerden, ofis kıyafetlerine, pijamadan, ayakkabıya, aksesuara kadar her şey var. Forum'da yeni açılan diğer mağazaların inşaat ve paketten yeni çıkmış tekstil ürünleri kokusunun aksine miisss gibi kokuyo.

Ama beni en çok eğlendiren içleri renkli toplarla doldurulmuş camlarla ayrılmış soyunma kabinleri ve eğlenceli müzik eşliğinde kabinlerin içinde kıyafet deneyenlerin seksi görüntüleri :))))

Şaka, şaka...

Evet kabinlerin kapısında böyle bi görüntü olduğu doğru, ama kapılar ahşap ve içerde bir şeyler denerken görünme ihtimaliniz yok. Ancak projeksiyonla kapılara böyle muzip görüntüler yansıtılarak heyecanlandırıyor sizi.

Bir de reyonların ve kabinlerin arasına konmuş renkli butonlarla "yardıma ihtiyacım var" diyip etrafta mağaza görevlisi mi müşteri mi olduğunu anlayamadığınız birilerinin peşinde koşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Demem o dur ki, T.Box mağazalarına bi uğrayın

Hiç yorum yok: