Cumartesi, Kasım 21, 2009

Metrobüs İnsanları

Metrobüsle seyahat iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum, her güm yeni bir tip yeni bir olay. Aslında eğlenceli olmuyor da değil.

bu da dün akşamdan.

25-35 yaş arası bir kadın. Metrobüste oturmuş kitap okuyor. Buraya kadar her şey normal. Bi ara burnunu sildiğini gördüm sonra da gözünü. Herhalde nezle dedim.

Fakat sıklıkla gözlerini siliyor. Bir süre sonra bi baktım yanaklarından yaşlar süzülüyor. Hem okuyor hem ağlıyor ama nasıl.

Ne okuduğunu çok merak ettim ama kitabı bir an olsun kapatmadı. Ben inerken hala ağlıyor ve okuyordu.

2 yorum:

sofi dedi ki...

Yonca'cım sana özür borçluyum, beni aradın sordun ama ben bir türlü cevaplayamadım.Sendeki istikrar bende yok galiba, Hazirandan beri karabulutlar çöküp nakavt etti beni. Küçük oğlum yurtdışına staja gidecekti son anda olmadı, büyük oğlum işten ayrıldı, erkek kardeşim eşinden ayrılıyor ve birsürü şey en sonunda kalp krizi geçiriyorum sandım fakat panik atak olmuşum. Neyse kafanı şişirmeyim, geçecek ama ben sıkıntılı biri oldum çıktım, bilgisayarın başında fazla duramıyorum, çok okuyamıyorum,dedim ya bir panik hali var,bu durumdada yazacaklarım hiç keyifli olmayacaktı bende yazamadım ama aklımdasın, kalbimdesin, sen tarladaki en özel Yonca'sın...

kkkk dedi ki...

hehehehhee ne okuyorsa artik baya duygulanmis belli ki :)