Perşembe, Ocak 01, 2009

İlk Gün

2008'in son dakikalarında yazdığım gibi 2009'un ilk gününde de yazmaya devam. Sadece yazmakla kalsam iyi, bir de blog ayarlarımla oynayıp yeni şeyler ekledim.

2008 baharında TEMA parkında erguvan dalları arasından Rumeli Hisarı siluetinin göründüğü fotoğrafımı tema resmime dönüştürdüm. (bi cümlede iki tema)

Takip ettiğim blogları daha rahat izlemek için sağ tarafa ekledim. Profil yazımı birazcık değiştirdim.

Malum yeni yıl öncesinde astrolojik yorumları da ihmal etmek olmaz. Onlar da acayip motive ettiler sağolsun. Bakın ilk günden söylüyorum; 2009 benim yılım olacak. Artık düğün mü olur, terfi mi olur, ev mi olur, iş mi olur, çocuk mu olur yoksa hepsi birden mi olur bilmiyorum ama...

ÇOOOK İYİ ŞEYLER OLACAK :)

Sevgili Kova ve Balık'lar, burçdaş olduğumuz için size torpil geçiyorum ve muhteşem yeni yıl yorumlarınıza link veriyorum.


Balık (Yıllık)

Kova (Yıllık)

Kova -Ocak'09

Balık -Ocak'09

1 yorum:

sofi dedi ki...

Yonca'cım, yaşadık bu sene desene, televizyonda da duyuyordum hep, bu yıl kovaların olacak diye, inşallah güzel şeyler yaşarız çünkü hiç bir şeyden çekmedim şansızlığımdan çektiğim kadar, umut işte yinede insanın içini ısıtıyor. Canım sana sağlık, sevgi ve tüm dileklerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorum, sevgiler, sevgiler...