Perşembe, Mayıs 08, 2008

Dondurmalı Fikri Mühim

Daha önce de yazmıştım. Bendeniz bir fikri mühim'im :)

Sağolsunlar yeni bir şeyler çıktığında, kampanya olduğunda katılmak isteyip istemediğimi soruyorlar kabul edince de bana güzel şeyler gönderiyorlar.

Son kampanyam dondurma. Bundan eğlenceli bir şey düşünebiliyor musunuz?

İşte kampanya kutum. Zaten kutu doğrudan dondurma yemek üzere insanı baştan çıkarıyor. Zaten böyle hissedeceğimizi bildikleri için bedava ve indirimli CarteD'or çekleri çıkıyor içinden. Bir de şık tarifler. Ve tabi sizin yaratıcılığınız için de hoş öneriler. İlerleyen günlerde yaratıcı çalışmalarımı sizlerle de paylaşmayı düşünüyorum.

Ancak ilk basit denememi sunabilirim. Pepeçura denen Karadeniz'e özgü kokulu kara üzümden yapılan muhallebinin üstüne iki top. Üzümün ekşi ve aromalı lezzetine kaymak yada vanilya muhteşem eşlik ediyor. Siz pepeçura'yı biraz zor temin edeceğinizden kakaolu muhallebiyle de deneyebilirsiniz.

Şimdi bu yazının üstüne ben çilek ve dondurmayla bir buluşma planlıyorum kusura bakmayın.

Yazıyı yayınlamadan çıktığım için bari son tasarımımı da paylaşıyim dedi.

Karşınızda "çilekli sandal sefası"

3 yorum:

Sanem dedi ki...

Pepeçura'yı hiç duymamıştım Yonca. Ben külahta yiyeceksem eğer, en çok sütlü-kakaolu ya da kakaolu-kavunlu karışımı seviyorum. Hazırlarda ise algidanın sadesini. Dondurma değil mi işte. Nefis oluyor her çeşidi.

Sandala bayıldım. Ah o sandalda ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım :)).........

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Dondurmada sade tek seçeneğim.
En fazla kakao bide nadiren badem.Ama meyveli ıııh.

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

Gördüğünüz gibi dondurmayı herkes seviyor ama kimisi sade kimisi karışık. Tıpkı pastayı da herkesin sevdiği gibi. Ama kimi çikolatalı kimi meyvalı :)