Cumartesi, Şubat 16, 2008

Karlı İstanbul

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Elçileri programı çerçevesinde Yerebatan Sarnıcı'nda yapılan programa katıldım. Sunay Akın'ın etkili anlatımıyla İstanbul'a ait bilmediğimiz yeni şeyleri keyifle öğrendik. Detaylara başka bir yazımda yer vereceğim.




Programdan sonra kar altındaki Sultanahmet'in keyfini çıkardık. Hiç olmadığı kadar boş ve huzur doluydu. Resimlerin arasına yazı koymamak için burada yazıyorum. İstanbul gerçekten bir masal şehri. Siz sadece yaşayacağınız masala karar verin.








Resimlere bakmak çok keyifli. Ancak soğuktan titrerken makineyi sabit tutmak, eldivenlerle düğmeye basmak, buzlu alanlarda kayıp düşmemeye çalışmak oldukça zordu. Ama değdi :)

Bu gece bu kadar malzemeye cimrice bir şeyler yazmak pek tarzım olmasa da, yatmam lazım. Çünkü yarın sabah 7:30'ta Çayırova'da alacağımız 2 saatlik eğitim için 2 saat yol gideceğim. Tabi bi de bu hava koşullarında. Son ana kadar iptal edilir ümidimizi koruduk ama ne yazık.

Sağ salim gider gelirsem belki bir kaç Çayırova fotoğrafı da koyarım :)

1 yorum:

sofi dedi ki...

Fotoğraflara birkaç kez baktım, büyüleyici, üstelik Sunay Akın'ıda çok severim, şaşırtıcı, öğretici ve mizah dolu bir usluba sahip, insanı zenginleştiriyor.Ne güzel başlamış yeni yaşın hep böyle gitsin inşallah, kocaman sevgilerle...