Perşembe, Şubat 07, 2008

Faydalı Hediyeler

İkizlerin doğumgünü yaklaşıyor. Geçen yıl onlar için Tema Vakfı Antalya Ormanı'na bağış yapmış, sertifikalarını annelerine vermiştim. Bu yıl ki hediyemin detayları yazımın devamında. Bu yaştaki bir çocuğa (2 yaşına girecekler) oyuncak alsan iki oynayıp atacak, kıyafet alsam seneye olmayacak. Ömür boyu saklanacak ve gerçekten dünyaya faydası olacak bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Hem deniz kaplumbağalarını korumanın hem de sevdiklerinizi mutlu etmenin diğer bir yolu da şirin bir peluş deniz kaplumbağası satın almak. 25 YTL ya da 35 YTL’ye alacağınız peluş oyuncaklarla, bir deniz kaplumbağası evlat edinmiş olduğunuz için sertifikanız da adresinize postalanıyor. Her 10 YTL’lik bağış ile evlat edineceğiniz bir deniz kaplumbağası yumurtadan çıkmadan önceki döneminden denize ulaştığı dönemine kadar korunmuş olacak. WWF-Türkiye’nin hazırlayacağı sevgi dolu sertifika ile de bunu belgeleyebilirsiniz.

Sevgililer günü hediye sertifikası
http://www.wwf.org.tr/ adresini ziyaret ederek bilgi alabilir, Garanti Alışveriş ve Estore'dan diğer hediye ve bağış seçeneklerine bakabilirsiniz.

Sertifika, adres bildirimi ve diğer tüm sorularınız için 0212 528 20 30’dan WWF-Türkiye’ye ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: