Çarşamba, Temmuz 26, 2006

Fillerin Savaşında Çimenler Ezilir

Her zaman güçlüler, büyükler, kötüler anlamsız amaçları için birbirini yok etmeye, sindirmeye çalışırken aslında birbirlerine değil masumlara zarar verirler sadece.

Onların defterinde ölenler, yaralananlar, yıkılanlar sadece bir sayıdır. Sayısal değeri dışında bir anlamı olmayan. Çocukmuş, gençmiş, insanmış, canmış, yaşammış hiç farketmez.

Neden kozlarını bir satranç tahtası başında paylaşmayıp da; silahlarla adice oyunlarla masumları sırtından vurarak zafer çığlıkları atarlar.

"Tüfek icat olundu mertlik bozuldu" sözünün ne kadar doğru olduğunu her atılan kurşunla, her patlayan bombayla bir kez daha düşünür oldum.

Barut hiç icat edilmeseydi...

Daha huzurlu olur muydu dünya?

Ama bu kez de masumları öldürmek için başka şeyler üretirlerdi mutlaka, salgın hastalıklar, genleriyle oynanmış yok edici canlılar.

Her geçen gün kötülerin güç kazanır, iyilerin biraz daha güçsüz düştüğünü görmek yarınlarda ne olacağımızı düşündürüyor insana.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Here are some links that I believe will be interested

Adsız dedi ki...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Adsız dedi ki...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Adsız dedi ki...

This is very interesting site... http://www.nice-mature-boobs.info/Picture-of-big-fat-black-woman.html baseball jersey Free car alarm install guide Baccarat kings cigar Huge cum

Adsız dedi ki...

What a great site »