Çarşamba, Nisan 19, 2006

Şikayet Var'dan Şikayetçiyim

Pazarlama kelimesini olur olmaz, anlamını bilip bilmeden gelişi güzel kullananlara çok kızıyorum. Hele bi de bunu yapan piyasada bilinen, insanların güvendikleri ve itibar ettikleri birileri olunca durum daha da vahimleşiyor.

Sorun yaşayan tüketicilerin buluştuğu www.sikayetvar.com'da yaşanıyor bu vahim durum. Pazarlama Hileleri diye bir bölümleri var; orada yazanları okuyunca tüylerim diken diken oldu çünkü yazanlar tamamiyle dolandırıcılık yöntemleri hakkında.

Bu bölümü okur okumaz şikayet var’a hemen bir mesaj yazıp bu hatalarını düzeltmeleri gerektiğini hatırlattım. Ancak ne yazık ki üzerinden 1 aya yakın zaman geçmesine rağmen bir değişiklik olmadığını görünce pazarlama dünyasını bu ayıptan haberdar etmem gerektiğine karar verdim.

İşte sikayetvar.com’un Pazarlama Hileleri!!!!!!


1 yorum:

Semra OYMAK KOÇ dedi ki...

Merhaba yonca, ya dolandırıcılık için dediklerin ole doğru ki yani boylesi kurnazlıklara kafa patlatan üstün zekalara yazık desek te sanırım onlar hallerinden memnunlar! Özellikle finans sektörü içerisinde kendi kariyerlerini hiçe saymak uğruna yüklü paralara kapılıp yıllarını bir çırpıda heba edenleri anlamış değilim...Ve bunları teşfik edenler de cabası...