Çarşamba, Mart 29, 2006

Güneş Tutulması



Yüzyılın ilk güneş tutulmasının favori gözlem yerinin Türkiye olması ve önemli canlı yayınların buradan yapılması Türklük gururumu okşuyor olsa gerek garip bir haz veriyor. Yabancı sitelerde özel tanıtımlar görünce de dayanamadım siz de gururlanın istedim.

Tam Güneş Tutulması Türkiye'den Canlı

Güneş tutulmasının görülebileceği hattın tamamı


Ve tutulmanın favori mekanı

6 yorum:

Bulsara dedi ki...

İlk yorum benden oldu :)

Gayet hoş bir çalışma olmuş emek vermişsiniz. Güneş tutulması bu kadar yakın aralıklarla ülkemizi ziyaret etsede bir daha 54 yıl sonra gelecekmiş tadını çıkarmak gerekliydi bizde kendi çapımızda gözlemledik biraz.

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

güneş tutulmasını izlerken arkadaşlarla konuşuyorduk, bir dahakine 80'lerimizi aşmış olacağız. O zaman da hayattaysak eğer bugünü anar, anlatırız dedik.

Bulsara dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Bulsara dedi ki...

walla gerçekçi olmak lazım elden ayaktan kesilmeden ölmek istiyorum ben yaşı hiç önemli değil :(

Bulsara dedi ki...

bak en güzel resim burda gerçi tepetaklak ama antalya karanlığa gömüldüğünde uzaydan çekilen fotoğraf :)

Nasa

Adsız dedi ki...

Looking for information and found it at this great site... spironolactone for hormonal acne Discount vardenafil hydrochloride Lcd price tv wholesale True blue golf and raquet club Information sys anal and lockheed Household circuit breakers Quit smoking checklist Outdoor woodfired oven + plans cheap tickets united airlines to israel Addiction to antidepressants 1999 chevrolet prim repair http://www.description-life-insurance.info/chevrolet_silverado_grills.html 2000 chevrolet camaro z28 Chrysler 300m navigation system Renault kangoo van fog lights http://www.tennis-clipart.info/table-tennis-setup.html Cell phones comparisions